Tionde bandsläppet

FLAWS är producenten och låtskrivaren Anton Alvins soloprojekt. Efter att ha skrivit låtar och gjort produktioner som inte haft plats i något annat projekt Anton varit verksam i utvecklas sakta men säkert FLAWS till vad det är idag. Första singelsläppet satt långt inne, men efter debuten ”Forget About Us" har projektet haft en tydlig riktning. FLAWS har fått mycket uppmärksamhet i indievärlden, och har omskrivits i en stor mängd bloggar och magasin, i Sverige, men främst utomlands. Musiken har spelats i amerikansk radio, och roterat på en mängd studentradiostationer och vanlig, kommersiell radio utomlands.

Mexikanska CROM Magazine beskriver Flaws som "Ett av de mest lovande och influerande löftena i sin genre".

Svenska magasinet HYMN beskriver "melankoli och hopp har sällan gift sig på ett bättre sätt” och musikguiden i sveriges radio P3 beskriver singeln "Prove me (wrong)" som "en låt om grusade förhoppningar, eller kanske början på nya sekvenser".

FLAWS live är antingen solo eller på triosättning. Det är James Blake möter Ebba Grön och intensivt som ett strypgrepp. Det är lugnt och vackert, rockigt och fult. https://facebook.com/flawsworld https://instagram.com/flawsworld https://soundcloud.com/flawsworld https://open.spotify.com/artist/1vnP6panUTYYYcM0HMEFSk https://www.youtube.com/watch?v=tCajgVlvMRM