Bandsläpp nr tre

Sedan debutalbumet Lilla London Brinner har Glenn Udéhn hunnit med att spela i många av Sveriges hörn, uppmärksammats av musikjournalisten Per Sinding-Larsen och medverkat i SVT. Förra året släppte Glenn sitt andra album Det går åt helvete nu, en skiva i sann indiepop-anda.

”Eftersom vi aldrig har gigat i Uddevalla så ska det bli extra kul att spela denna kväll. Min förhoppning är att folk kommer vara lika peppade som vi är! Jag kan garantera att vi kommer köra 200km/h tills vi inte har något kvar att ge!” Glenn Udéhn

http://www.glennudehn.se/

Bandsläpp nr två

Dem är tillbaka!
I sann ungdomlig anda, med rötter i punk, skit och ärlighet får Ravendal fäste i poprockens värld. Med ödmjuka melodier, samtidstexter som berör, kaxiga gitarr- och basriff som låses fast med den skrikande orgeln och de mystiska rhodesljuden. Allt hålls samman av en energisk trummis som går som en duracellkanin på koffeinöverdos och en frontman vars fokus endast ligger på en sak; Att inte lämna någon oberörd vid spelningens slut. Tillsammans skapar de ett sound som förmedlar lika mycket känslor som toner.

 

https://www.facebook.com/Ravendalband/

Bandsläpp nr ett

Bandsläpp nr ett
Vi sätter ribban och släpper Ignore the Elephant som valdes till bästa bandet på Elinorspelen  2018. Ännu en gång kommer dem till oss för att dela ut nya örhängen!

Ignore the Elephant har sedan starten 2013 profilerat sig som ett av Göteborgs stökigaste undergroundband. De plockar inspiration från såväl 80tals-electro som 90tals-grunge via nutida pop. Nu intar de Elinorspelen för tredje gången och har aldrig varit bättre. Glöm obekväma skor och fina frisyrer för det kommer ändå inte hålla. Unna er ett nytt favoritband! ses
där!

Nya hemsida

Sedan 2012 har Elinorspelens gamla hemsida byggd i Drupal tjänat oss väl. Men nu är det hög tid för en uppdatering och jag vill härmed presentera vår nya hemsida byggd i WordPress. Allt är väl kanske inte riktigt klart och det kan tänkas komma justeringar framöver men nu är den i alla fall uppe!