Elinorspelen är ett kulturevenemang som arrangeras av Studiefrämjandet och föreningen med samma namn med stöd av Uddevalla kommun och KulturUngdom. Föreningen har idag ca 40 medlemmar.

Första arrangemanget ägde rum augusti 2009, då var det endast konserter. 2010 var programmet utökat med kick-off, fotbollsturnering, filmtävling, modelltävling och efterfest. Sen har det rullat på i samma stil.

Tänk på att vi stavar Elinorspelen med ett ’L’. Altså inte Ellinorspelen.

Beskrivning
Genom åren har vi haft stor geografisk spridning på banden som spelar. Från Gävle i norr till Australien i söder. Men basen för vår verksamhet är band från vårt närområde.
Elinorspelen har varit möjligt tack vare gott sommarbete och ekonomiskt stöd. Det hade inte varit möjligt utan goda grannar, vårt leaderområde Terra at Mare, Uddevallas Kultur & fritids stöd Giraff, Kultur Ungdom, Studiefrämjandet och Svensk Live mfl.

Arrangörer
Alla medlemmar i föreningen arrangerar Elinorspelens arrangemang.

Vill du bli en av oss? Sugen på att förverkliga dina arrangemangsdrömmar? Gå med i Elinorspelens ideella Förening och arbeta med oss i funktionärgruppen!

Bortsätt från fler funktionärer söker vi också er som bara vill bli medlemmar. Om du vill gå med i föreningen Elinorspelen kan du fylla i blanketten här: http://alturl.com/8u4nq Medlemskapet gäller tillsvidare och innebär INGA skyldigheter.

Kontakt
Bästa sättet att komma i kontakt med Elinorspelen är att mejla till info[snabel-a]elinorspelen.se.

Bilder

https://www.facebook.com/pg/Elinorspelen/photos/

Elinorspelen arrangeras i sammarbete med:

Swerock