Bandsläpp nr två 2020

Cirkus Miramar

Cirkus Miramar har tidigare gästat oss två gånger på vår höstfestival ”Efterspelet”, i sommar gör dem äntligen premiär på Elinorspelen.

Musiken har sina rötter i svensk progg-, punk– och rockmusik med mycket speciella och närmast litterära texter samt musik som spänner över en mängd genrer med intrikata arrangemang och harmonier. Första skivan Med Socker på Läpparna fick fin kritik och gav snabbt gruppen en relativt stor och hängiven publik. Samtidigt turnerade man flitigt och etablerade ett rykte som ett nervigt och explosivt liveband. Flera av de följande skivorna tog gruppen till randen av ett kommersiellt genombrott men man har förblivit ett underground-fenomen för de initierade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *