Bandsläpp nr ett 2022

Julius Marstorp
Sedan 2016 har Julius försökt planka sig in på den göteborgska musikscenen. Efter ett antal misslyckade försök och ett par vändor till akuten fick han en insikt: Det ska vara kul med musik! Sagt och gjort, hans förra Indierockband Ljushuvud blev istället ett soloprojekt, obundet av fasta instrumentpositioner. Resultatet blev svensk pop som flirtar med både Krunegård, Kent och Felicia Takman. Stundtals har den också en het affär med 00-talets eurovisionmusik!
Tanken är att ett album ska släppas i slutet av 2022. Debutsingel ”Rygg mot rygg” släpptes i mars 2022, och 3 juni kommer en uppföljare som heter ”Visa lite mod”. Ryktet säger att tredje singeln kommer samma dag som Elinorspelen äger rum!
Om Julius
Ursprungligen från Ulricehamn men bosatt i Göteborg sen 6 år tillbaka, jobbar med musikproduktion och läser till Copywriter.